Jogi nyilatkozat
(Módosítva 2009.08.28.)

Ezen webhely tulajdonosa a MicroWizard Elektrotechnikai és Informatikai Kft.

A cég birtokolja a webhely tartalmának szerzői jogait, ezekről automatikusan NEM MOND LE. Ezek illetéktelen felhasználása a hatályos magyar törvényekbe ütközik. Jogsértés esetén a cég meg fogja tenni a jogsértés súlyosságának megfelelő jogi lépéseket.

Kivétel a fentiek alól:

-

Található az oldalon az internetről származó - tudtunkkal ingyenesen hozzáférhető - grafikus anyag, ezek felhasználását az eredeti tulajdonos korlátozhatja.

-

Minden itt olvasható módszer, gondolat és ötlet szabadon (akár üzleti céllal is) felhasználható, de nem árusítható. "Nem kívánjuk a kereket licensszel levédetni." Azért publikálunk az interneten, hogy ez minél több ember hasznára váljon. Mindezért azonban elvárjuk, hogy aki ezeket felhasználja, ne a puszta információért, hanem annak alkalmazásáért gyűjtsön hasznot.

-

Az itt található kapcsolási rajzok/leírások egy részének szerzője/jogi tulajdonosa pontosan ismert, a megadott oldalon erre hivatkozunk. Ilyen anyagokra a tulajdonos korlátozásai vonatkoznak.

-

Az oldalon található programok forráskódja és bináris változata szabadon terjeszthető, és felhasználható, de pénzért nem árusítható, gyűjteményben sem. A bennük rejlő ötleteket, technikákat bárki szabadon alkalmazhatja, tovább fejlesztheti. Természetesen a forráskód és bináris változat módosítás után sem árusítható, semmilyen formában.

-

Az itt található fényképek saját tulajdonúak. A személyeseket nem kívánjuk mások rendelkezésére bocsájtani, bár megtekinthetőek. Mindenki maga mérlegelheti, hogy gyermekeink képeit ildomos-e neki bármire felhasználnia. Mi úgy gondoljuk, hogy nem. "Szintén kérdéses, hogy vágyik-e valaki a kék kockás asztalterítős képek másolására. Ha megteszi csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt." Mindez nem zárja ki a jóhiszemű, hasonló témájú oldalon való elhelyezést, akár közvetlenül, akár link formájában. Linket bárki tehet az oldalainkra, ehhez hozzájárulunk. A közvetlen tartalom elhelyezése (másolás) előtt kérjük emailben keressenek meg minket, hogy céljainkat és szándékainkat egyeztethessük!


Adatvédelem

A webhelyen begyűjtött minden információ a MicroWizard Kft. tulajdonát képezi. Azonban a személyes adatok védelméről szóló törvényt cégünk maximálisan tiszteletben tartja.

Kijelentjük, hogy

-

Az itt begyűjtött adatokat semmilyen reklám tevékenységhez sem használjuk fel. Kapcsolatot azzal a személlyel veszünk fel, aki erre direkt vagy indirekt módon felhatalmaz. (A nekünk küldött értelmes emailekre válaszolni szoktunk.)

-

A tulajdonos kérésére személyes adatait nyilvántartásunkból véglegesen töröljük. Természetesen biztonsági kód- és adatmentést végzünk, de ezen adatokat kizárólag az üzleti folytonosság fenntartására használjuk. (Ebből nem törlünk semmilyen kérésre sem.)


Felelősség

A webhely tartalmáért a MicroWizard Elektrotechnikai és Informatikai Kft. a magyar törvényeknek megfelelő felelősséget vállal.

Kivétel és kiegészítések:

-

Legjobb tudásunk szerint válogattuk a webhelyen található anyagokat. Ami nem saját tulajdon, azt úgy helyeztük el itt, hogy legjobb tudomásunk szerint szabadon felhasználható. Amennyiben valamely anyag eredeti tulajdonosa jelentkezik és kéri, a kétséges tartalmat azonnal eltávolítjuk.

-

Minden itt olvasható módszer, gondolat és ötlet szabadon (akár üzleti céllal is) felhasználható. Azonban tévedni mindenki tévedhet, így a felhasználás következményeiért és a munkavédelmi előírások be nem tartásáért cégünk semmiféle felelősséget sem vállal. "Ha megégeted magadat a vasalóval, az a Te bajod. De mi soha sem fogjuk tanácsolni, hogy ezt tedd!" A legtöbb ipari gyártási folyamat (még otthoni környezetbe ültetve is) veszélyes. Veszélyes anyagokat és eszközöket alkalmaz. Ezek használatához megfelelő tájékozottság és elővigyázatosság szükséges, az eredményességhez pedig kellő gyakorlat pedig ajánlott.

-

Az itt található kapcsolási rajzok/leírások/programok működéséért, illetve használhatóságáért felelősséget nem vállalunk. Azonban ha jelzést kapunk ezek hibájáról, problémájáról, akkor azt lehetőségeink szerint a leghamarabb kijavítjuk, illetve az információt ezen a webhelyen annak súlya szerint közzétesszük.


Vissza az oldal tetejére...